Soukromí

Uživatelský účet je možné kdykoliv smazat a všechny vaše osobní informace budou ze hry odstraněny. Váš průběh hry je tak disasociován s vaším účtem, ale herní data si necháme pro statistické účely.

Snažíme se, aby Hra fungovala pro vás a jen pro vás.